• SUSZARKA DO GRZYBÓW OWOCÓW ZIÓŁ KLAUSBERG KB-7569

Symbol: KB-7569
267.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki Brak
Dostępność Średnia dostępność
Waga 3 kg

Zamówienie telefoniczne: 793 552 350

Zostaw telefon

Urządzenie niezbędne w każdej nowoczesnej kuchni, łatwe i bezpieczne w użytkowaniu. Szybko i skutecznie suszy grzyby, zioła, owoce i warzywa. Dzięki szczegółowo opracowanym parametrom suszenia pozwala zachować wartości odżywcze i smakowe produktów. Wielowarstwowe ustawianie sit zwiększa wydajność suszenia.

Cechy:

- 5 zdejmowanych tac suszarki do żywności, które można ustawiać jeden na drugim.
(z regulacją wysokości).
- Łatwe do mycia tace do suszenia
- klasa spożywcza PP/AS; Bez BPA, stal nierdzewna
- Wielopoziomowa elektryczna suszarka, która konserwuje różne rodzaje żywności.
- Łatwy w użyciu, z łatwymi uruchamianiem - intuicyjnym przyciskiem.
- Wybierz odwodnienie za pomocą jednego kliknięcia.
- Regulowany czas 1-48 godzin i ustawienie temperatury 40-70 stopni, pozwala różnym pokarmom wyschnąć w odpowiedniej temperaturze.
- Szybka, sucha karma w ciągu godzin, a nie dni. Łatwy sposób na przygotowanie pysznych, zdrowych i naturalnych przekąsek, takich jak chipsy bananowe, roladki owocowe i suszona wołowina.
- Cyfrowy ekran wyświetlacza LED
- Zasilanie: 220-240 V 50/60 HZ

- Moc: 350 W

 
Na czym polega suszenie? Suszenie to po prostu odwadnianie. Dzięki odparowaniu ok. 70 % zawartej w owocach i warzywach wody, produkty wciąż zachowują swoją trwałość. W wyniku parowania wody następuje koncentracja składników znajdujących się w owocach i warzywach, dzięki czemu, między innymi, suszone produkty są zawsze słodsze od świeżych.
Zdrowie. Jeśli prawidłowo wysuszymy nasze letnie zbiory, to w pełni zachowają one wszelkie biopierwiastki, garbniki, kwasy i karoten oraz, co bardzo ważne dla pracy naszych jelit, błonnik i pektyny. Ich walory smakowe i zapachowe również pozostaną bez zmian.

Szerokość:
30
Wysokość:
27
Długość:
40
Kod CN:
85167970
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.